S.nekretnine

it-schulungen.com
 
    Što je to što nudi S.Soft Software Development? Koje su to usluge koje Vam mi možemo ponuditi i time realizirati Vaš projekt, rješiti Vaš zahtjev?

S.Soft Software Development specijaliziran je za:

Projektiranje informacijskih sustava
  Izrada kompletnih poslovnih rješenja, od planiranja, preko nabavke potrebne opreme i instalacije iste pratit ćemo Vas u postavljanju informacijskog sustava Vašeg poduzeća.
   
Outsourcing
  Već smo više puta dokazali da možemo uspješno realizirati projekte putem outsourcinga. Uvjerite se sami i kontaktirajte nas.
   
Izradu programskih rješenja po narudžbi
  Imate specifične zahtjeve ili potrebu rješiti Vaš poslovni proces, a niti jedno rješenje na tržištu Vas ne zadovoljava? U tom slučaju možemo napraviti programsko rješenje prema Vašim zahtjevima, po Vašoj mjeri .
   
Školovanje
  SQL Server, .NET, C#, Visual Studio,..... samo su neke od područja gdje možemo ponuditi našu ekspertizu i školovati Vas ili Vaše zaposlenike. Zainteresirani?
   
Intranet i internet
  Našim profesionalno izrađenim stranicama Vaše će se poduzeće predstaviti na internetu onako kako Vama to odgovara.
   
Izradu internet portala
  Internet stranice na kojima ne možete promjeniti sadržaj ne zadovoljavaju Vaše potrebe? Možemo Vaše stranice povezati sa bazom podataka i time Vam omogućiti da u svakom trenutku i sa svakog mjesta mjenjate sadržaj Vaših internet stranica.
   
Content Management System
  Putem Content Management System-a, tzv. CMS, imate potpuni utjecaj na izgled Vaših internet stranica. Osim sadržaja, možete promjeniti izgled, dodavati nove stranice, uklanjati postojeće.
   


Nabavku standardne programske opreme (operativnih sustava, pomoćnih alata i ostalih rješenja)
  Trebate novu verziju Windows-a ili Office-a? Automatski download antivirusnog programa Vam je zaustavljen? Treba Vam software za povratak izbrisanih podataka? Obratite nam se i mi ćemo Vam ga nabaviti.
   


Savjetovanje i pomoć pri rješavanju Vaših informatičkih zahtjeva i problema
  Prezaokupljeni ste Vašim poslom pa nemate vremena za informatiku? Imate li problema snaći se u informatičkoj svakodnevici? Ne znate koji program Vam može pomoći? Mi ćemo Vas savjetovati i usmjeriti Vas u pravcu koji će rješiti i Vaše zahtjeve.